Obradović pred Olimpijakos komentarisao izostanak Ponitke: Neko ne želi da bude korektan

Košarkaši Partizana igraju meč sa Olimpijakosom u četvrtak u Pireju od 20.15 časova.

Biće to prilika da se ekipa vrati na pobednički kolosek posle poraza od Barselone u Beogradu, ali neće biti lako protiv prošlogodišnjeg finaliste Evrolige.

Olimpijakos je tim koji je napravljen da se bori fajnal for. Prošle sezone su igrali finale, igrali su izvanrednu košarku. Ove sezone su imali probleme sa povredama koji su sada sanirani. U njihvoj dvorani će biti vrlo teško, doveli su igrače koji su popunili prazninu posle odlaska nekih igrača. Nas u svakom smislu čeka vrlo težak meč. Ako želiš dobro da igraš u Evroligi moraš na visokom nivou sa koncentracijom da budeš svih 40 minuta. Mora da se zagradi koš, da se ne uzimaju igra pametno u napadu. Sve su to detalji, rekao je Željko Obradović novinarim pred put u Pirej.

On je istakao da nema vremena za velike analize, radost ili tugu.

Uvek očekujem reakciju tima, nemamo vremena ni da patimo ni da se radujemo. Takav je ritam. Naporavićemo video, ukazaćemo na neke stvari i to je to.

Upitan je trener crno-belih o odsustvu Mateuša Ponitke, koji neće igrati ni meč protiv Olimpijakosa.

Ponitka je, ja sam to rekao… ali hajde da ne ulazimo u to, svako ima pravo na svoj način da priča. Objasnio sam da je dečko juče pre podne došao sa velikim bolom u ramenu. On je zbog tog ramena pauzirao, nije igrao dve utakmice. Nije mogao da podigne ruku bukvalno, naši fizioterapeuti i doktori su reagoval i zakazali su jutros snimanje u pola 12. Neki na drugi način izveštavaju, ali to je već njihov problem. To je problem nekoga ko želi da bude korektan ili ne želi da bude korektan, prenosi izjavu trenera Partizana Sportklub.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE