Piksi iznenadio: Možda ćete imati drugog selektora

Selektor Fzdbalske reprezentacije Srbije nakon poobede porotiv Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo rekao je da nije bilo priče o produžetku ugovora.

Njemu ugovor ističe na kraju godine, a praksa je da se nakon plasmana sa selektorom produži saradnja. Orlovima će biti dovoljan i bod protiv Bugarske u Leskovcu da to i učine.

-Imam spokojstvo, unutrašni mir. Uradiš sve što ti možeš, jedino da se skinem i da uđem da igram. Ovako… Radim pošteno, imam pošten odnos prema grbu, fudbalskom savezu, igračima. Ne varam, ne igram kladionicu, ne kaljam odnos. Nadaš se da će ti se to vratiti. Tu pronalazim svoj mir. Uradio sam sve što sam mogao sa klupe u Budimpešti, jedino da uđem da igram. U fudbalu moraš da veruješ i da budeš strpljiv. Mi smo verovali da ćemo pobediti, ne znam kad. Opcija da ćemo izgubiti nije postojala u mojoj glavi. To vam govorim iskreno. Tako u mojoj glavi ne postoji opcija da izgubimo od Bugarske. Ne želim da pomislim. Videćemo, možda neće biti potrebno protiv Bugara. Matematički, da kažem da nije, ali ja ovu šansu neću propustiti. Ovo je prva generacija koja će Srbiju odvesti reprezentaciju na Evropsko prvenstvo. Na pragu smo da ispišemo istoriju. Lepu stranicu... rekao je Stojković i dodao:

-Nije bilo priče o produženju ugovora. Kome je do priče? Imaš ove utakmice… Meni ugovor ističe 31. decembra. Možda ćete imati drugog selektora, otkud znam? Ima opcija produženja, ali možda se ne dogovorimo. Da se izljubimo… Verovatno svi treneri imaju opciju da produže kad se kvalifikuju. Ali, gledajte te hotele po Nemačkoj, da rezervišete na vreme.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLE IZGUBLJENOG PEHARA: Partizan ostaje bez trenera, poznat naslednik Janića?

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije pobedom od 3:0 u majstorici protiv Partizana. Crno-beli tako nisu uspeli da...

POVEZANE OBJAVE