Zvezda se oglasila pred meč sa Monakom: Bez nasedanja na provokacije

Košarkaše Crvene zvezde Meridianbet u sredu očekuje još jedna velika evroligaška utakmica. Rival je prošlosezonski učesnik F4 i šampion Francuske Monako.

Utakmica u Beogradskoj Areni počinje u 20 časova, a kapije najveće srpske dvorane otvaraju se dva sata ranije, a crveno-beli su izdali saopštenje povodom ovog meča.

-KK Crvena zvezda Meridianbet pobrinuo se kao uvek da organizuje i ovu utakmicu na najbolji mogući način kako bi se svi u dvorani osećali komforno i prijatno.

Na svim ulazima biće kao i uvek detaljne kontrole, svi prolazi u Areni moraju biti prohodni – navijajmo sportski fer i korektno, ne nasedajmo na bilo kakve provokacije, ne bacajmo bilo kakve predmete! Neka u prvom planu budu Crvena zvezda, naši momci i igra našeg tima!

Naša Crvena zvezda imaće ponovo ozbiljnu podršku sa tribina, pošto je interesovanje za ovu utakmicu veliko i nema sumnje da će naši momci ponovo imati „vetar u leđa“ na jednom važnom evroligaškom meču.

Budimo najglasnija i najveća podrška našoj ekipi u večerašnjoj utakmici kako bi došla do još jedne važne pobede, naveli su crveno-beli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE