ODUŠEVILI NAS U TOKIJU: Olimpijski tandem ponovo na delu posle Novakove najave?! (FOTO)

Najbolji teniser sveta oduševio je srpsku publiku pošto je odlučio da krajem ove i početkom sledeće godine nastupi za reprezentaciju Srbije na Junajted kupu, mešovitom reprezentativnom takmičenju.

Takmičenje se održava od prošle godine umesto ATP kupa, a Srbija će po prvi put učestvovati, na osnovu Novakovog renkinga.

Ostaje samo da se vidi ko će mu biti saigračice i saigrači. Međutim, još jedna lepa informacija ukazuje na mogućnost da bismo ponovo mogli da vidimo olimpijski tandem iz Tokija Novak Đoković/Nina Stojanović na delu.

Naime, nakon problema sa zdravljem i povredama tenisu se vraća Nina Stojanović, uspešna srpska dubl igračica i bivša članica TOP 100 u singlu. Ona je na Instagramu objavila dve slike. Na jednoj je reket uz objavu:

Ljudi… Prvi dan od januara, dok je na drugoj u trenerci reprezentacije Srbije.

Takođe je podelila i video na kom je vidno srećna kada otvara pakovanje loptica.

Podsetimo, ona je igrala maestralno u tandemu sa Novakom na Olimpijskim igrama, kada su dogurali do polufinala, ali su ostali bez medalje usled povrede najboljeg tenisera sveta.

Nina je trenutno tek 662. u singlu i 773. u dubl konkurenciji, ali plasman na Junjted kupu je obezbeđen zahvaljujući Đokoviću, pa je nebitan rang ostalih saigrača.

Junajted kup startuje krajem godine u Pertu, na mestu gde se nekada igrao Hopman kup, koji od ove godine ponovo postoji, ali na šljaci, u nedelji nakon Vimbldona.

Međutim, Junajted kup je drugačije takmičenje, u kom reprezentaciju mogu činiti po troje tenisera i teniserki.

Đoković je svojevremeno u Pertu nastupao u Hopman kupu tri puta sa Anom Ivanović, a jednom sa Jelenom Janković, ali se u tom takmičenju igralo po pozivu organizatora.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRAVI TENISKI KLASIK: Iga Švjontek osvojila Madrid posle drame u okršaju dve prvoplasirane! (VIDEO)

Prva teniserka sveta Iga Švjontek trijumfovala je na turniru u Madridu, pošto je u finalu savladala Arinu Sabalenku. Bio...

POVEZANE OBJAVE