OGLASIO SE DISTRIBUTER ULAZNICA: Ovo je njihova verzija priče posle Partizan-Barselona

Košarkaši Partizana su u prvom meču duplog kola Evrolige izgubili od Barselone.

Pre tog meča se pojavio problem sa ulaznicama zbog koga su navijači negodovali.

Klub se oglasio saopštenjem u kome je ponudio rešenje. Na to je reagovao njihov doskorašnji distributer ulaznica Ticketline, sa kojim je klub raskinuo ugovor i promenio partnera u tu svrhu.

Objavu prenosimo u celosti:

Povodom jučerašnjeg medijskog saopštenja KK Partizan koje je uslovilo veliki broj obraćanja našoj kompaniji u vezi sa problemima oko prodaje svih tipova ulaznica koji postoje u ovoj sezoni, a koji su kulminirali na prvoj evroligaškoj utakmici, želimo da se pre svega obratimo partizanovoj navijačkoj javnosti. Ovim putem izražavamo svoje saosećanje zbog problema i nepoštovanja koje trpi jedna od najvernijih košarkaških publika u Evropi od strane neodgovornih pojedinaca iz top menadžmenta kluba. U celosti se ograđujemo od svih izjava pojedinaca iz rukovodećih struktura kluba u vezi sa prebacivanjem sopstvene odgovornosti i nekompetentnosti na našu kompaniju i pominjanja starih baza podataka, kao navodnog opravdanja za novonastale probleme. Smatramo da je neprofesionalan i stav kluba koji sve svoje propuste pokušava prebaciti na ticketing kompanije sa kojima je sarađivao ili sada sarađuje, bez želje da ulazimo u renomiranost ticketing kompanija sa kojima klub trenutno posluje. Obaveštavamo javnost i da je KK Partizan neosnovano izvršio jednostrani raskid ugovora sa našom kompanijom u jeku priprema nove sezone, povodom čega ćemo zaštitu naših prava tražiti pred nadležnim institucijama Republike Srbije, a ne preko društvenih mreža. Takođe, ovim putem želimo da pozovemo odgovorne pojedince iz kluba, da ostave po strani našu kompaniju i da nas dalje ne pominju u kontekstu sopstvenih grešaka. Ticketline se, bez obzira šta KK Partizan bude ubuduće objavljivao po ovom pitanju, neće dalje medijski oglašavati. Sportskoj sekciji KK Partizan želimo svu sreću u daljem radu, a kompletnoj crno-beloj navijačkoj armiji želimo da se sezona nastavi sa što manje problema i što više navijačkog zadovoljstava, stoji u objavi koje je potpisao menadžment kompanije.

Partizan narednu utakmicu pred svojom publikom igra protiv Crvene zvezde Meridianbet u evroligaškom derbiju 26. oktobra. Pre toga večeras igraju sa Olimpijakosom a potom u ponedeljak protiv Mege.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UBEDLJIVA POBEDA: Porto posle 40 godina dobio novog predsednika!

Fudbaleri Porta ove sezone neće osvojiti titulu prvaka države. Večeras igraju derbi sa Sportingom koji će osvojiti izvesno taj trofej. Nakon...

POVEZANE OBJAVE