Partizan zbog novog duga na sudu?!

Skauting agencija “Dito Trejding end Konsalting Limited” sa Malte tužila je Partizan zbog duga, navodi tamošnji “Malta Tajms“.

Radi se o ugovoru koji je potpisan januara 2017. godine, a kojim je predviđeno da ova agencija pruža usluge srpskom klubu po pitanju pronalaska igrača koji bi mogli da pređu u srpski klub, skautiranja mladih igrača i uspostavljanja kontakata sa iskusnijim fudbalerima koji bi bili potencijalna pojačanja za crno-bele.

Dogovorena je cena od 150.000 evra, koja ne uključuje troškove putovanja i komunikacija.

Ova agencija je prethodne godine pripojena agenciji “Lian Sports” Falija Ramadanija, ali navodni dugovi srpskog kluba potiču iz ranijeg perioda.

Kako se dalje navodi, nakon spajanja agencija, “Lian Sport” je pokušao da dug izmiri vansudskim poravnanjem, pa je poslato pismo o namerama na adresu u Humskoj 24. jula ove godine. Međutim, odgovora nije bilo, pa je sve predato tamošnjem sudu, pošto je uspostavljen dogovor da će eventualni sudski sporovi biti rešavani u ovoj zemlji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đurišić odličan u drugoj utakmici pred Draft!

Mladi srpski košarkaš Nikola Đurišić bio je odličan na drugoj utakmici koju je odigrao u sklopu priprema za predstojeći...

POVEZANE OBJAVE