HRABAR STAV: Roma iznenadila objavom o velikoj aferi koja potresa fudbalsku Italiju

Roma je objavila saopštenje za javnost i stala u obranu dvojice svojih igrača, Nikole Zalevskog i Stefana El Šaravija, koji su navodno umešani u aferu sportskog klađenja koja potresa Italiju.

-U odnosu na indiskrecije objavljene zadnjih dana u vezi s navodnom umešanošću nekih naših igrača u aferu sportskog klađenja, AS Roma pruža punu podršku Nikoli Zalevskom i Stefanu El Šaraviju“, stoji u saopštenju talijanskog prvoligaša.

Prema Romi, Zalevski i El Šaravi su “žrtve konstantnih glasina koje nepravedno negativno utiču na njihovu karijeru”.

-Klub ima poverenja u Nikolu i Stefana kada oni tvrde da nemaju ništa s ovim“, dodaje se.

Podsetimo, Italijansko pravosuđe je nekoliko meseci istraživalo tajne platforme za sportsko klađenje i otkrilo kako se navodno više od 40 fudblera ilegalno kladilo.

Itlijanski fudbalski savez nakon toga je sudski proces protiv veznjaka Juventusa Nikola Fagiolija i zvezde Njukasla Sandra Tonalija.

Fagioli je zaradio suspenziju od najmanje sedam meseci zbog kršenja pravila klađenja, dok istraga protiv Tonalija još uvek traje, a navodno bi veznjak Njukasla mogao biti suspendovan na čak 16 meseci.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda podseća navijače: Besplatan ulaz za Megu

Košarkaši Crvene Zvezde igraju sa Megom 3. maja, u petak u hali "Aleksandar Nikolić", u okviru prvog meča polufinalne serije...

POVEZANE OBJAVE