Mesi i Barselona!? Oglasio se prvi čovek slavnog kluba

Predsednik Barselone Đoan Laporta rekao je da njegov klub nije pregovarao o eventualnoj pozajmici sa fudbalerom Intera iz Majamija Lionela Mesija.

Mesi je bio deo Barselone preko dvadeset godina, a onda je zbog teške finansijske situacije 2021. napustio katalonski klub i prešao u Pari Sen Žermen. Najbolji fudbaler svih vremena je u letnjem prelaznom roku razmatrao ponudu Barselone, ali je odlučio da nastavi karijeru u Interu iz Majamija.

Mesi je završio sezonu u Interu, pošto ekipa iz Majamija nije uspela da se plasira u plej-of MLS lige. Pojedini mediji u Španiji su objavili da bi Mesi mogao da dođe na pozajmicu u Barselonu i igra za katalonski klub dok ne počne nova sezona u MLS ligi.

-Mesi na pozajmici? Nudili smo Mesiju da se vrati u Barselonu na kraju prošle sezone… Leo nam je rekao svoju odluku i mi smo ga ispoštovali. Sada nismo razgovarali sa njim, rekao je Laporta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Prvi odlazak: Defanzivac napušta Čelsi

Štoper Čelsija Tijaho Silva napustiće taj klub na kraju ove sezone. Brazilcu u junu ističe ugovor sa londonskim klubom, ali...

POVEZANE OBJAVE