Novi Beograd sa Vojvodinom vadi fleke iz Lige šampiona

Vaterpolisti Novog Beograda utakmicom protiv Vojvodine nastavlja takmičenje u Superligi Srbije. Duel četvrtog kola A grupe sa Novosađanima na programu je u subotu na bazenu Sportskog centra “11. april” sa početkom u 19 časova i 45 minuta.

Novobeograđani su lideri grupe A domaćeg šampionata sa maksimalnim učinkom iz prethodne tri utakmice, dok je Vojvodina upisala jedan trijumf i dva poraza.

Ovo je veoma bitna utakmica za nas posle bolnog poraza u Ligi šampiona od Sabdelja, počinje priču prvotimac Novog Beograda Vasilije Martinović i potom dodaje:

Učinićemo sve da utakmicu iskoristimo za korekciju grešaka koje smo napravili u duelu sa Sabadeljom i podignemo samopuzdanje. Sigurno je da neće biti lako, ali moramo da opravdamo ulogu favorita, a to ćemo uspeti samo ukoliko budemo imali maksimalno ozbiljan pristup i visok nivo koncetracije, konstatovao je Martinović.

Jedan od najperspektivnijih srpskih vaterpolista sumirao je utiske i iz duela sa Sabadeljom, u kome je Novi Beograd u poslednjoj četvrtini ispustio stečenu prednost i neočkivano izgubio:

Neobjašnjivo smo pali u toj četvrtoj deonici. Nismo postigli gol, generalno smo igrali voma loše u napadu. Sopstvenim greškama poklonili smo pobedu Sabadelju. Imali smo kontrolu igre i rezultatsku prednost, ali sve to smo ispustili neshvatljivim grešakama. To nas je skupo koštalo, a rival je iskoristio svoje šanse i napravio preokret, zaključio je Martinović.

U ostalim mečevima grupe A četvrtog kola Superlige Srbije sastaju se: Proleter – Partizan i Stari grad – Šabac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE