Poraz Čukaričkog u Novom Pazaru, Suma asistent (VIDEO)

Predstavnik Srbije i evropskoj Ligi konferencija Čukarički poražen je sa 1-0 na gostovanju Novom Pazaru, u utakmici 12. kola Superlige.

Odlučujući pogodak postigao je napadač domaćina Marko Obradović u 81. minutu, ali je gotovo sve prethodno uradio bivši fudbaler Partizana Sejduba Suma.

Posle izgubljene lopte Stankovića nedaleko od svog gola, fudbaler iz Gvineje je u kontri predriblao golmana Belića, ali je ostao bez realizacije pošto je lopta završila na stativi. Međutim, odbila se do Obradovića koji nije mogao da promaši.

Prethono je golman Čukaričkog u 70. minutu sprečio vođstvo posle dobrog šuta Karaklajića, kog je lucidnom asistencijom takođe uposlio Suma.

Čukarički je sada na četvrtom mestu tabele sa 16 bodova na 10 odigranih utakmica, dok su Pazarci dva mesta iza sa isto toliko bodova, ali uz utakmicu više.

U narednom kolu Čukarički dočekuje Vojvodinu, dok Novi Pazar gostuje TSC-u, tako da nas očekuju u najavi dva zanimljiva duela.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE