POSTANI I TI MVP: Uživaj u najboljoj ponudi poena igrača na drugačiji način!

Ne propustite ovu izvanrednu priliku

Sportska kladionica Meridianbet ima izvanrednu ponudu za sve ljubitelje košarke i klađenja! Sada imate priliku da postanete MVP i osvojite fantastične nagrade!

Promocija POSTANI I TI MVP nudi jedinstvenu priliku da se takmičite i pokažete svoje umeće u klađenju i to – na potpuno drugačiji način!

Glavna atrakcija ove ponude je prilika da odigrate tiket sa najvećim zbirom pogođenih granica poena igrača iz ponude za Evroligu. Ovo je šansa da pokažete svoje sportsko znanje i klađenje na jedinstven način.

Pobednik uzbudljivog takmičenja osvaja Sony PS 5, dok drugo mesto donosi impresivnih 10.000 RSD bonusa za klađenje. Treće mesto vodi do 5.000 RSD bonusa, dok četvrto i peto mesto osvajaju po 5.000, odnosno 2.000 RSD bonusa. Čak i ako se ne nađete među prvih pet, ne brinite – šesto do deseto mesto nagrađuje se sa 1.000 RSD bonusa.

Evroliga: Virtus Bolonja vs. KK Crvena zvezda Meridianbet

Ako tražite pravu priliku da testirate svoje znanje, fokusirajte se na današnju uzbudljivu utakmicu Evrolige: Virtus Bolonja vs. Crvena zvezda Meridianbet. Kvota na pobedu Crvene zvezde iznosi 1.88. Uz to istražite kvote iz igre poeni igrača – više jer to može biti vaša šansa da osvojite sjajne nagrade!

Kako da učestvujete?

Učestvovanje je jednostavno! Pratite sledeće korake i priključite se uzbudljivoj košarkaškoj igri:

–         posetite Meridianbet i otvorite svoj nalog ili se prijavite ako već imate jedan

–         sastavite evroligaški tiket

–         pogodite najveći zbir poena koristeći igru poeni igrača – više

Pobednik je igrač koji na kraju takmičenja ima najveći ukupan zbir pogođenih granica poena. Primer: tiket koji sadrži 4 selekcije sa igrom igrač poena više, a granice su 7.5 poena za svaku selekciju, ukupan broj poena koji ovaj tiket osvaja je 8 x 4 = 32.

Za učestvovanje u promociji kvalifikuje se isključivo prvi dobitni tiket u toku pojedinačnog kola Evrolige.

Za svako kolo se zbir pogođenih granica poena igrača sabira sa prethodinim kolima i na osnovu toga formira se konačna lista.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da postanete MVP u Meridianu! Uživajte u najboljoj ponudi poena igrača na potpuno drugačiji način, i možda ćete završiti kao pobednik sa fantastičnim nagradama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Žakelj pred Partizan: To će biti praznik košarke

 U okviru drugog meča polufinalne serije ABA lige sastaju se Partizan i Budućnost. - Očekujem da ćemo odigrati daleko bolje...

POVEZANE OBJAVE