“Duško veruje u nas, sledeću utakmicu pobeđujemo za njega”

Posle pobede u prvom kolu nad Asvelom, košarkaši Crvene zvezde su doživeli tri poraza.

Poslednji poraz u nizu je bio od Virtusa u Bolonji.

Veoma loš utisak smo ostavilo, pokušavamo da ostanemo pozitivni, ali kada izgubite tri utakmice uzastopno, onda jednostavno nije dobro… Tri puta gubimo na sličan način. Ponovo nam se dešava da na početku i kraju nismo u stanju da se suprostavimo protivniku na adekvatnom fizičkom nivou, rekao je Adam Hanga za Meridian sport.

Problemi u igri su evidentni i bivši igrač Real Madrida je svestan gde ekipa greši.

Dopuštamo protivnicima da osvaja mnogo lakih poena, kada nismo u bonusu, ne pravimo faulove…  Puštamo ih igraju u tranziciji, često ne uspevamo da pronađemo prava rešenja u napadu, ali na kraju krajeva sada je jedino važno da budemo spremni, fokusirani, kao da izbegnemo situacije kada primamo lake poene. Ponovo nismo šutirali dobro, ovo nam je druga utakmica zaredom kako ne šutiramo kako treba. Uspeli smo da omogućimo otvorene šuteve, ali oni nisu ušli… Košarka je prosto takav sport, ali moramo da naučimo da živimo sa tim. Kada ne ide šut, onda je potrebno okrenuti se drugim stvarima.

On veruje u trenera Duška Ivanovića i želi da sledeća pobeda bude za njega.

Duško je čovek koji veruje u nas, što je najvažnije. Sve dok on veruje, podržava i stoji iza nas – dobro je. On je šef tima, i dalje je veoma pozitivan. Pokušaćemo da narednu utakmicu pobedimo za Ivanovića, završio je Hanga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

JOKIĆ SVESTAN GREŠAKA: Uništili su nas u reketu!

Košarkaši Denvera čekaće narednu priliku da završe plej-of seriju protiv LA Lejkersa. Jezeraši su sinoć slavili i smanjili na 3:1....

POVEZANE OBJAVE