Marković: Bez panike, verujemo u sebe

Fudbaler Partizana Svetozar Marković je rekao da nijedna utakmica u Superligi neće biti laka, ali da je najbitnije da njegov tim pobeđuje.

-Bila je teška utakmica, kao i svaka u našem prvenstvu. Ekipa Spartaka je stvarno dobra, što su i pokazali u prvom poluvremenu. Najvažnije je da smo pobedili i uzeli sva tri boda, rekao je Marković, prenosi klub.

Fudbaleri Partizana pobedili su juče u gostima ekipu Spartaka sa 3:0, u utakmici 12. kola Super lige Srbije, a upravo je Marković bio taj koji je “načeo” mrežu subotičkog tima u 70. minutu.

-Najbitnije je da verujemo sami u sebe, u saigrače, da ne paničimo i da čekamo priliku da ugrozimo protivnika, rekao je Marković.

Pre tog pogotka Markovića, Mihailo Ilić je postigao gol za crno-bele, ali je posle intervencije iz VAR sobe poništen zbog igranja rugom mladog reprezentativca Srbije.

-Nadam se i da će Ilke (Mihailo Ilić) uskoro postići svoj prvi gol. Što se tiče uticaja na njega, trudim se da mu pomognem u svakom smislu, ali isto tako i on meni dosta pomaže, rekao je Marković.

Gol u Subotici bio je prvi za Markovića ove sezone.

-Imao sam i u prethodnim utakmicama nekoliko šansi koje nisam iskoristio, ali sada mi je pošlo za rukom i srećan sam zbog toga, naravno, rekao je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠTA ĆE REĆI NERAZURI: Bivši fudbaler Intera novi trener Milana?!

Kako prenose italijanski mediji, Stefana Piolija bi na klupi Milana od naredne sezone mogao da zameni bivša zvezda Intera. Naime,...

POVEZANE OBJAVE