NBA: Bogdan Bogdanović i Nikola Jović solidni u porazima (VIDEO)

Nastavlja se NBA predsezona, a u noći između petka i subote dva srpska reprezentativca su izašli na teren – Bogdan Bogdanović i Nikola Jović.

Atlanta je gostovala u Filadelfiji i izgubila 120:106. Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović odigrao je 20 minuta i za to vreme upisao devet poena, četiri skoka i tri asistencije. Za tri poena je šutirao 3/4.

Melton sa 29 i Embid sa 21 poenom su predvodili Filadelfiju za koju u timu nije bio Filip Petrušev. Tre Jang sa 19 poena i 10 skokova bio je najbolji u redovima Hoksa.

U Hjustonu su igrali Rokitsi i ekipa Majamija. Slavio je tim iz Teksasa 110:104. Nikola Jović je u redovima Hita igrao 26 minuta i postigao 10 poena (4/8 šut iz igre), tri skoka i zabeležio jednu asistenciju.

Grin i Van Flit su bili najefikasniji u Hjustonu sa 20 poena,dok je Hempton sa 17 poena predvodio Majami. Boban Marjanović nije igrao za Rokitse.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević izneo očekivanja pred duel sa Vojvodinom, govorio i o bivšim igračima Zvezde u redovima rivala

Nakon dve uzastopne pobede u Večitim derbijima protiv Partizana, fudbaleri Crvene zvezde sutra od 17.30 gostuju Vojvodini u utakmici...

POVEZANE OBJAVE