Nedović posle Virtusa i povrede: Teško je za glavu, moramo da radimo na samopouzdanju nekih igrača

Crvena zvezda se iz Bolonje, pored lošeg raspoloženja zbog poraza, vraća dodatno zabrinuta zbog povrede Nemanje Nedovića.

On je osetio bol u zadnjoj loži u drugoj četvrtini i nije više vraća na teren.

Videću u subotu na pregledima kakvo je stanje i stepen povrede. Zadnja loža me je secnula. Ne znam razlog zbog čega se to desilo, sjajno sam se osećao i nisam imao nikakvih problema. Jedino to moje klizanje u prvoj četvrtini možda sam nešto naglo ustao pa sam tu načeo ložu, ali generalno mi nije jasno zašto se ovo dogodilo, rekao je Nedović za Sportklub posle utkmice.

On je isticao da je u sezonu ušao nikad spremniji-

Zbog toga mi je teško. Stvarno sam se potrudio da budem tu od prvog dana, da radim na svojoj fizičkoj spremi kao nikada. Nikada nisam bio spremniji. Onda se desi ovo, stvarno je za glavu teško, ali idemo dalje.

O meču sa Virtusom:

U prvom poluvremenu nismo izgledali dobro, nismo se snašli na agresivnost na celu atmosferu u hali. U drugom poluvremenu smo se smirili, pronalazili rešenja, neke otvorene šuteve naćalost nismo pogodili, teško je tako bilo koga pobediti, ali smo opet ušli u egal završnicu. Moramo dosta da radimo, posebno na samopouzdanju nekih igrača, nema padanja. Ovo je tek početak Znamo da nismo u dobroj situaciji, ali nema padanja, završio je Nedović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRVI MEČ POLUFINALA: Zvezda – Mega

Košarkaši Crvene zvezde i Mege će večeras od 19 časova u "Pioniru" odmeriti snage u prvom meču polufinalne serije...

POVEZANE OBJAVE