Radnički se oglasio: Sa publikom protiv Partizana!

U sredu 25. oktobra Radnički 1923 će da dočeka prvoplasirani Partizan u odloženom meču Superlige Srbije.

U pojedinim medijima se pojavila informacija da je tim iz Kragujevca kažnjen igranjem bez publike, ali su oni to u saopštenju demantovali.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Fudbalski klub Radnički 1923 obaveštava sve svoje navijače, ljubitelje sporta u Kragujevcu i šire, da će sve svoje predstojećem utakmice na stadionu “Čika Dača” igrati uz prisustvo publike na tribinama.

Apsolutno su netačne informacije koje su prethodnih dana pojavile mahom u elektronskim medijima, a koje govore o kažnjavanju našeg kluba i igranju bez prisustva publike.

Ujedno, ovim putem vas obaveštavamo da će prodaja ulaznica za zaostalu utakmicu četvrtog kola Mocart Bet Super lige sa Partizanom početi u ponedeljak, 23.oktobra, na biletarnici hale “Jezero”, u vremenu od 10 do 18 časova. U istom terminu i na istom mestu, ulaznice će biti dostupne i u utorak, baš kao i na biletarnici stadiona Partizana.

Na dan utakmice, one će se, od 10 časova, prodavati na biletarnicama stadiona “Čika Dača” na južnoj, odnosno, severnoj tribini. Cene ulaznica su 800 dinara za zapadnu i 700 dinara za istočnu i severnu tribinu, uz informaciju da kupljena karta za meč sa Partizanom važi i za utakmicu 15. kola, koju će naš klub odigrati sa Voždovcem”, stoji u saopštenju Radničkog, piše u saopštenju Radničkog.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEIZVESNA SUDBINA: Real na F4, Hezonja o budućnosti u Madridu, pominjao predsednika

Košarkaši Real Madrida braniće ovog vikenda titulu u Evroligi. Prvi rival je Olimpijakos u reprizi prošlogodišnjeg finala. Pre odlaska u...

POVEZANE OBJAVE