Vazura: To što Duljaj priča nema veze sa istinom

Trener Partizana Igor Duljaj je nakon meča sa Spartakom pričao o stanju u taboru crno-belih, a sada se oglasio i generalni direktor Miloš Vazura.

Podsećanja radi, Duljaj je rekao da igrače izbacuju iz stanova jer nemaju za kiriju zbog nemogućih uslova za život, kao i da pojedini nemau deci da daju mleko.

-Zaista ne znam zašto je Duljaj rekao da igrače izbacuju iz stanova, da nemaju za mleko, kada to nikako nema veze sa istinom i činjeničnim stanjem. Jedna grupa momaka, ona koja je bila u klubu i pre prelaznog roka, dobila je plate 15. septembra, a deset dana kasnije zaradu su podigla još jedanaestorica, rekao je Vazura.

Generalni direktor je rekao da dugovanja postoje, ali da su pojačanja crno-belih dobila sav novac koji im je obećan.

-Novajlijama se praktično ništa ne duguje. Mesečna primanja fudbalera su između 10.000 i 50.000 evra, u zavisnosti od jačine ugovora. Pojačanja su u poslednja tri meseca inkasirala između 100.000 i 160.000 evra. Postoje dugovanja prema onima koji su bili u Partizanu i pre letnjeg prelaznog roka, od toga se ne beži, ali ona nisu takva da nekome ugrožavaju egzistenciju, dodao je on.

Proveravali smo stanarine svih igrača i nikome ne preti izbacivanje. Javnost mora da zna da prvotimci potpisuju ugovore sa stanodavcima, a da u sklopu ugovorne obaveze postoje sredstva namenjena baš za to. Klub ne plaća igračima kirije, oni to rade sami, završio je Vazura.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MOGU DA OVERE TITULU: Poruka Milojevića pred TSC

Fudbaleri Crvene zvezde u 3. kolu plej-ofa Superlige sutra dočekuju ekipu TSC-a. Porazom Partizana od Vojvodine bi matematički osvojili 35....

POVEZANE OBJAVE