Milijaš pred Lajpcig: Trener Zvezde izneo svoja očekivanja

Trener omladinaca Crvene zvezde Nenad Milijaš izjavio je danas da njegove fudbalere očekuje zahtevan meč protiv Lajpciga u okviru trećeg kola Lige šampiona.

Utakmica omladinaca Zvezde i Lajpciga igra se u sredu od 15:30.

 -Kroz prethodnih mesec dana smo prošli zahtevan mini ciklus utakmica, gde ubrajamo duele protiv Mančester sitija i Jang bojsa, kao i susrete u Omladinskoj ligi Srbije. Potom smo iskoristili reprezentativnu pauzu da se temeljeno pripremimo za sve ono što nas očekuje u narednom periodu – rekao je Milijaš za zvanični sajt kluba.

Omladinci Crvene zvezde su pre tri dana odigrali 1:1 sa ekipom Partizana u derbi meču Omladinske lige Srbije.

– Poslednji meč koji smo odigrali je večiti derbi, a igrajući ga mnogo puta u karijeri, noseći crveno-beli dres, znam koliko ne samo fizički, već i emotivno izmori igrače. Međutim, veoma sam zadovoljan načinom na koji mladi fudbaleri pristupaju obavezama, konkretno treninzima i utakmicama. Marljivo radimo na pripremi meča protiv Lajpciga i znamo da nas očekuje zahtevan duel. Verujem u momke i siguran sam da će dati svoj maksimum, sve u cilju pripreme igrača za prvi tim Crvene zvezde, istakao je Milijaš.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MITROVIĆ SE VRATIO NA TEREN: Srbin imao sukob sa navijačima velikog rivala (VIDEO)

Fudbaleri Al Hilala su u polufinalu Kupa Kralja Saudijske Arabije pobedili pre dva dana Al Itihad. Slavili su sa 2:1. Vodili...

POVEZANE OBJAVE