VODIMO TE NA MAGIČNO PUTOVANJE: REGISTRUJ SE I PRIKLJUČI SE MAGIČNOJ AVANTURI!

Da li ste ikada poželeli da se vratite u prošlost? Jeste li poželeli da posetite stari Egipat, antičku Grčku ili Rim? A, šta ako vam kažemo da ćete na istom mestu moći da otputujete i u budučnost?

Potrebno je samo da se REGISTRUJETE u Meridianu i vodimo vas na virtuelno putovanje koje će vas oduševiti.

Veliki broj online slot igara inspirisan je upravo gore pomenutim temama. Zaigrajte neku od njih i bar za trenutak osetite kako se živelo u antičkim periodima na našoj planeti.

Sa posebnom pažnjom izdvajamo igre provajdera Expanse Studios u kojima možete uživati ekskluzivno u Meridianu. Da stvar bude bolja, slotovi ovog provajdera poseduju tri progresvina džekpota koji vam mogu doneti FANTASTIČNE DOBITKE.

Ali, slotovi nisu jedino u čemu ćete uživati. Ljubitelji live dealer igara mogu zaigrati partiju pokera, blekdžeka ili ruleta. Specijalno iznenađenje stiže u vidu Texas Hold’em pokera u kojem možete “izaći na crtu” najbojim pokerašima širom sveta.

A, za još bolji ugođaj i neviđenu zabavu predlažemo vam da preuzmete Meridian poker aplikaciju!

Jasno je da vas čeka avantura kojoj nećete odoleti.

REGISTRUJTE SE U MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA liga donela odluku: On je najbolji trener elitnog takmičenja

Trener košarkaša Oklahome Mark Dagnolt proglašen je za najboljeg trenera u NBA ligi, objavilo je to takmičenje. Dagnolt je predvodio...

POVEZANE OBJAVE