Partizan izdao saopštenje za navijače pred derbi

Košarkaški klub Partizan je apelovao na navijače pred derbi protiv Crvene zvezde u Evroligi. Utakmica je na programu u četvrtak od 18.30 u Štark Areni.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez redakcijih izmena.

-Poštovani navijači, vlasnici sezonskih karata i kupci malobrojnih dnevnih karata za predstojeći evroligaški derbi, KK Partizan Mozzart Bet vas poziva da sutra u Štark areni još jednom pokažete zbog čega se navijači Partizana smatraju najboljom košarkaškom publikom na svetu.

Klub apeluje na savest svih prisutnih u dvorani da svoju ljubav prema crno-belima manifestuju kroz pozitivne emocije i podršku igračima i trenera Partizana Mozzart Bet. Svako vređanje ili ubacivanje predmeta u teren, direktno šteti našem klubu, direktno remeti našu ekipu na terenu.

Pozivamo vas da gromoglasno podržite tim Partizana do pobede, uz maksimalno poštovanje svih aktera na terenu!

Kapije Štark arene će biti otvorene dva sata pre početka utakmice i KK Partizan Mozzart Bet poziva navijače da dođu ranije, kako se ne bi stvarale gužve tokom kontrola na ulazima.

Partizan i samo Partizan, stoji u saopštenju KK Partizan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda želi da angažuje jednog od najboljih centara u Evropi, ali ima žestoku konkurenciju?!

Košarkaši Baskonije su ove sezone, najvećim delom pod vođstvom Duška Ivanovića, ostvarili plasman u plejof Evrolige, što je jedini...

POVEZANE OBJAVE