Partizan ne staje: Crno-beli upisali desetu uzastopnu pobedu! (VIDEO)

U zaostalom meču Superlige Srbije fudbaleri Partizana su rutinski savladali Radnički iz Kragujevca. Rezultat na kraju meča je bio 4:0.

Gluščević je prvi šutirao u 3. minutu i bio neprecizan. Saldanja je dva minuta kasnije loše zahvatio loptu, i to je bilo sve od prilika za prvih 10 minuta susreta.

Bevis je pokušao u 17. minutu, ali je Jovanović odbranio. Gluščević je kasnije ponovo bio neprecizan.Iako je posed bio na strani Kragujevčana i broj pokušaja, crno-beli su prvi poveli.

U 34. minutu strelac je Aldo Kalulu na dodavanje Saldanje. Bio je to praktično prvi pravi pokušaj crno-belih.

Do poluvremena se rezultat nije menjao.

U drugo poluvreme su crno-beli ušli bolje, u 63. minutu povećali su prednost na 2:0, a strelac je bio Nemanja Nikolić. U 70. minutu postigao je Partizan još jedan pogodak ali je poništen nakon VARA.

U 81. minutu još jedan gol za crno-bele. Saldanja je ispratio akciju Severine, koji je pogodio stativu. Pritrčao je Brazilac, čiji je prvi udarac odbranio Leković, ali je bio nemoćan kod drugog pokušaja prvog strelca gostiju. Šest minuta kasnije novi gol Partizana, opet je Nikolić strelac pored klonule odbrane Radničkog, asistent je bio mladi Stjepanović.

Do kraja meča nije bilo promena pa je rezultat ostao 4:0 za Partizan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE