Pridruži se POTERI i OSETI MOĆ MILIONSKOG DŽEKPOT DOBITKA!

Kada govorimo o nenadanim dobicima koji se dogode kao GROM IZ VEDRA NEBA, nemoguće je nepomenuti neke dobitnike koji će svima ostati u sećanju.

Jedan od njih je verni igrač Meridiana iz NIŠA koji se srušio EVROPSKI REKORD igrajući slot Wild Crusade: Empire Treasures . Nišlija je tom prilikom osvojio blizu 1.130.000 EVRA!

Naravno, vanserijski dobici su nastavili da se ređaju i nakon toga, gotovo kao na traci.

Stoga, ako volite džekpotove, imamo savršene predloge za vas! Pre svega, zaigrajte slotove provajdera Expanse Studios koji poseduju tri progresivna džekpota: GOLD, PLATINUM i DIAMOND! Najveći među njima možda baš vama donese MILIONSKI DOBITAK!

Ali, to nisu jedini džekpotovi sa kojima ćete se susresti na MESTU NAJBOLJE ZABAVE! Playtech  džekpotovi i vama mogu doneti multimilionski dobitak, a tu je i čitava serija standardnih džekpotova koji zabavu podižu na najviši mogući nivo.

Ne postoji provajder čije igre možete isprobati u Meridianu, a koji ne nudi spektakularnu džekpot pustolovinu!

Ne propustite šansu, krenite u poteru za velikim dobitkom baš SADA!

REGISTRUJTE SE U MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOGOVOREN POSAO: Glazer odlazi iz Zvezde, klub će zaraditi trostruko više nego kad je kupljen!

Fudbalere Crvene zvezde očekuje večeras prvenstveni duel protiv Vojvodine. Već se govorilo o tome da će Omri Glazer otići i...

POVEZANE OBJAVE