BRODOLOM U FIRENCI: Fiorentina zgromila Čukarički! (VIDEO)

Fudbaleri Čukaričkog ubedljivo su poraženi na gostovanju Fiorentini 6:0 u 3. kolu Lige konferencija. Srpski tim je čitav meč bio inferioran. Igrali su i sa igračem manje od 36. minuta.

Čukarički je rano primio pogodak. Novajlija Beltran zatresao je mrežu u 6. minutu. Iskoristio je ispadanje jednog igrača odbrane Brđana za laganu završnicu.

Viola je već vodila sa 2:0 u 11. minutu. Ponovo je Argentinac strelac.

Italijani su nastavili sa golovima. U 30. minutu za 3:0 pogodio je Džonatan Ikone.

Da bude još teže po naš tim, ostao je Čukarički sa igračem manje. Subotić je u 39. minutu dobio direktan crveni karton. Velikih 3:0 domaćini imaju po odlasku na odmor.

Cvetković je pokušao u nastavku, ali je bio neprecizan. Fiorentina od 66. minuta vodi 4:0. Prednost je uvećao Rikardo Sotil. Odlično je izveo slobodan udarac.

Ljubičasti nisu stali. Ubrzo su postigli i peti gol. Upisao se Lukas Martinez. Pre toga je dobru šansu upropastio Enzola.

U poslednjih 10 minuta bilo je 6:0. Maksime Lopez se upisao u strelce.

Čukarički će u 4. kolu odigrati uzvratni meč sa italijanskim predstavnikom kao domaćin. Genk i Ferencvaroš su remizirali bez golova u ovoj grupi.

Fiorentina – Čukarički 6:0 (3:0)

Beltran 6′, 11′, Ikone 29′, Sotil 66′, Martinez 73′, Lopez 83′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mega ostala bez još jednog igrača pred Zvezdu

Košarkaši Mege biće silno oslabljeni za drugi meč polufinalne serije ABA plej-ofa protiv Zvezde. Trner "roze tima" Marko Barać na...

POVEZANE OBJAVE