Ostoja se oglasio povodom saopštenja Delija: Partizan je važniji od bilo kog pojedinca

Košarkaši Partizana u okviru petog kola dočekuju ekipu Crvene zvezde, a za razliku od prošle godine gosti neće imati podršku navijača.

Povodom svega oglasio se predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

elim dobru atmosferu na večerašnjem evropskom derbiju. Ovaj derbi je pre svega poseban za državu Srbiju i našu naciju, stoga želim i pozivam sve da navijanje bude na nivou brenda kakav je Košarkaški klub Partizan! Lane, kada je takođe Partizan bio prvi domaćin u evroligaškom derbiju, pokazali smo volju i želju da se međusobni odnosi poboljšaju, rekao je Ostoja Mijailović za Telegraf.

Objasnio je i zbog čega na tribinama danas nema pristalica Crvene zvezde.

Tada sam doneo odluku da se u dvoranu puste gostujući navijači u mogućem broju. Iako su me nakon te odluke, a zbog nje pre svega, vređale naše pristalice sa Južne tribine, znao sam da plaćam cenu, ali činim ispravan potez. Za današnju utakmicu, nažalost nismo bili u mogućnosti da ponudimo isto. Košarkaški klub Partizan u velikoj meri živi od prihoda koje ostvaruje kroz prodaju sezonskih karata, samim tim moramo dodatno poštovati svakog našeg navijača. Takođe, postoji određeni broj navijača koji nije imao mogućnosti da kupi sezonsku kartu. Tim ljudima je preostalo da dođu na pojedine utakmice sa dnevnom kartom. Partizan je prodao gotovo 16.700 sezonskih ulaznica i to je apsolutni rekord u Evropi. Ostao nam je jako mali broj dostupnih dnevnih karata. Da zaključim, svaki pretplatnik i kupac dnevne karte u košarkaškom klubu Partizan nam je važniji od bilo kog pojednica ili bilo koje uvrede. Uvek radimo u interesu Partizana i partizanovaca, dodaje Mijailović.

Za kraj je poželeo košarkašima Crvene zvezde da se lepo osećaju u “Štark Areni”.

Gostima želim da se ugodno osećaju u sjajnoj atmosferi, zaključak je Mijailovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid i Betis odigrali poslednji prvenstveni meč: Madrid se poklonio Krosu

Fudbaleri Real Madrida i Betisa odigrali poslednji prvenstveni meč za ovu sezonu bez golova u La ligi. Real je odavno...

POVEZANE OBJAVE