VODILI PROTIV BUNDESLIGAŠA: Grifo sam pobedio TSC! (VIDEO)

Fudbaleri TSC-a poraženi su od Frajburga sa 3:1 u 3. kolu grupne faze Lige Evrope. Topolčani su odlično počeli meč, a potom je na scenu stupio italijanski napadač.

Nemački predstavnik je od starta bio agresivan. Ali to nije pokolebalo domaćine.

Poveli su u 14. minutu susreta. Saša Jovanović je asistirao Nemanji Petroviću za 1:0. Pre toga je primio odlićčnu dugu loptu po dijagonali.

TSC je tri minuta kasnije imao veliku priliku za 2:0. Jovanović je uposlio Vulića, ali je vezista zakasnio u 17. minutu. Frajburg je potom imao kolosalnu priliku da izjednači u 21 minutu.

Šalaj je bio sam na drugoj stativi, ali je neprecizno šutirao glavom. On se kasnije povredio i morao je da napusti igru. Heler je izjednačio u 38. minutu, ali je gol poništen zbog ofsajda.

Nemci su napadali i posle tog trenutka. Ginter je promašio nakon ubacivanja Grifa. I Filip je izašao iz igre pred kraj prvog dela zbog povrede ramena. TSC je sa prednošću otišao na odmor.

Odmah u nastavku Frajburg stiže do izjednačenja. Vićenco Grifo realizovao je penal u 49. minutu.

Onda su Nemci zaređali sa prilikama. Grifo i Doan su u 52. minutu posle odbitka Vajshaupta pokušali ali su bili neprecizni pred golom Ilića. Poništen im je još jedan gol u 55. minutu, ali su pet minuta kasnije potpuno preokrenuli. Italijanski napadač ponovo je bio strelac za 2:1 iz slobodnog udarca.

Ifet Đakovac je dva minuta kasnije šutirao u spoljni deo mreže, propustivši priliku za 2:2. U 73. minutu Bundesligaš je poveo sa 3:1 a het trik upisao Grifo. Iskoristio je grešku Cvetkovića.

Utakmica je ot 74. minuta ušla u mirniji tok a gost je priveo susret kraju.

Frajburg je u sledećem kolu domaćin TSC-u 9. novembra. Ekipa Žarka Lazetića ostaje na jednom osvojenom bodu. Nemci sada imaju 6 poena. Olimpijakos je uspeo da pobedi večeras Vest Hem sa 2:1

TSC-Frajburg 1:3 (1:0)

14′ Petrović – Grifo (p.) 49′, 60′ 74′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZBOG GOSTUJUĆIH NAVIJAČA: Neočekivan potez jednog od vlasnika File

Košarkaši Filadelfije gube od Njujorka sa 3:2 u seriji prve runde plej-ofa NBA lige. Već u noći između četvrtka i...

POVEZANE OBJAVE