Bahar o Krasou, stanju Glazera, utakmici sa IMT-om: Neverovatna utakmica

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su do nove pobede u Superligi Srbije pošto su slavili 1:2 protiv IMT-a.

Bila je to jedna od boljih partija ekipe Baraka Bahara ove sezone, ali opet nije izostala drama u finišu.

Ovo je neverovatna utakmica. Više od 90 posto vremena smo kontrolisali sve, iz prvog udarca smo primili gol. Zadovoljan sam načinom na koji smo igrali i našim stavom. Želeli smo da što pre postignemo treći pogodak, i igramo presing. Primili smo gol iz jednog udarca, ali nastavili smo da napadamo i promašujemo, rekao je Barak Bahar.

Žan Filip Kraso se vratio u početnu postavu i bio je strelac prvog gola.

Razgovarao sam sa njim pre ove utakmive. Rekao sam da je ovo pravi trenutak da se izdigne i pokaže kvalitet. Borio se, dobro igrao, na kraju je postigao gol. Takođe, dali smo šansu trojici mladih igrača. To je bila nagrada za odličnu partiju u Lajpcigu, sa mnogo samopouzdanja. Ulili su i oni meni samopouzdanje da mogu da ih koristim. Imali smo tešku utakmicu pre tri dana i dobro je što nisam morao da koristim Ivanića i Hvana. Igrali smo sa maksimalno svežim igračima.

Omri Glazer se povredio krajem prvog poluvremena i izašao je iz igre na pauzi. Bahar je rekao kakvo je stanje sa prvim golmanom Zvezde.

Deluje da nije ozbiljno. Moraće da uradi snimak narednih dana kako bi se videlo stanje kolena, završio je Bahar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE