Interovi navijači pripremaju ‘PAKAO’ donedavnom junaku: Želimo da čuje koliko nam se gadi!

Belgijac Romelu Lukaku bit će neprijateljski dočekan na Đuzepe Meaci kad s Rominom ekipom sutra stigne na utakmicu protiv Intera. Napadač je bio junak Interovih navijača, postigao je za ekipu 78 golova u 123 utakmice, slavio sa njim naslov u Seriji A, igrao finala Lige Evrope i Lige šampiona, a onda zbog svoje odluke postao čovek kojeg više ne žele niti videti.

Lukaku je postao neželjen u očima Interovih navijača nakon što se otkrilo da je istovremeno kad je s klubom dogovarao novu pozajmicu iz Intera pregovarao i s Juventusom. Označili su ga kao izdajnika i poručili klubu da prekine pregovore s njim. Potom je ušao u pregovore s Romom, klubovi su se dogovorili i on je sad na učinku od četiri gola u šest nastupa za rimski klub.

“Dan 29. oktobra trebali bismo zaokružiti crvenom bojom u kalendarima tako da budemo spremni da on čuje koliko nam se gadi jer nam je okrenuo leđa na najsramniji mogući način.

Pokazao je da je mali čovek, treba se znati ponašati i držati do svoje reči. Branili smo te mačevima, a ti si nam uzvratio okretanjem leđa”, stoji u saopštenju Interovih ultrasa koji dodaju i ovo:

Pre utakmice protiv Rome Curva Nord će podeliti 50.000 zviždaljki koje će se koristiti svaki put kad loptu dodirne onaj koji je izdao dres. Pokažimo kako se treba ponašati prema onome ko se pokazao nedostojnim našeg dresa

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid pobedio, pa mu Đirona donela titulu! (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida osvojili su 36. titulu šampiona Španije. To je jasno nakon pobede Kraljevskog kluba nad Kadizom i poraza...

POVEZANE OBJAVE