Lesor odgovorio navijačima Panatinaikosa: U Partizanu su moja braća

Panatinaikos je pobedio Baskoniju u okviru Evrolige, a bivši centar Partizana Matijas Lesor je bio najbolji u svom timu.

Ipak, on je u centar pažnje došao zbig kritika navijača Panatinaikosa. Naime, navodi problem je bio to što je burno proslavio pobedu Partizana nad Zvezdom dan ranije, pošto ga je usred slavlja, direktno iz Arene, pozvao Aleksa Avramović.

Ne znam da li si svestan, bilo je kritika od strane navijača Pantinaikosa na tvoje salvlje zbog pobede Partizana nad Zvezdom – da li si video to?, pitao je grčki novinar Lesora.

Usledio je iskren odgovor:

-Nažalost jesam. To su društvene mreže, ne obraćam mnogo pažnje na to. Rekao sam već u jednom intervjuu ranije, u tom timu (Partizanu) su mi braća, i za deset godina ću biti u kontaktu sa njima, to su moja braća, mnogo toga smo prošli zajedno i kad moja braća pobede ja sam srećan zbog njih. Sada igram za Panatinaikos i daću sve od sebe svaki put kada obučem dres i kročim na teren. Ali ovo je bila veoma važna takmica za njih (za Partizan), derbi, i bio sam samo srećan što su moja braća pobedila. Samo sam bio srećan zbog njih. Moj prijatelj me je zvao i ja sam se javio kao što bi se bilo kome drugom javio. Bili su sa navijačima, slavili su i setili su me se. Činjenica da su me se uopšte setili u takvom momentu pokazuje koliko je taj odnos ostao snažan, koliko me poštuju i koliko me vole, i taj odnos je obostran, poručio je Lesor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE