POSLE LIGE ŠAMPIONA: I IMT im dao gol, Zvezda sačuvala pobedu na krovu (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u gostima IMT sa 2:1 u 13. kolu Superlige Srbije. Aktuelnom prvaku su bila dovoljna dva gola za tri minuta, uprkos što su nominalni domaćini na stadionu Voždovca smanjili u finišu.

Zvezda je odmah u 2. minutu imala prvu veliku priliku. Mijatović je šutirao, a Ćirković u poslednjem trenutku blokirao loptu da ne uđe u gol.

To je i bila jedina prilika tokom prvih 10 minuta susreta. Novu izglednu šansu, Zvezda je imala u 17. minutu. Marko Stamenić je pogodio starivu nakon šuta iz daljine.

Pet minuta kasnije, crveno-beli stižu do prednosti. U 23. minutu vođstvo donosi Žan Filip Kraso. Minut pre njega je šut oprobao Kanga.

U 26. minutu gosti dupliraju vođstvo. Strelac je bio Piter Olainka. Uposlio ga je Vladimir Lučić. U 29. minutu je Nijgerijac mogao da uveća na 3:0 ali je odbranio odlično Vukmirović.

U 32. minutu je i IMT pokušao preko Golubovića koji je bio glavom neprecizan. Crveno-beli su na poluvremenu vodili sa ta dva gola u tri minuta.

Zvezda je nastavila sa napadima u drugom delu. U 55. minutu je Krasou poništen gol zbog ofsajda. IMT je uspeo kasnije da prepolovi prednost gostiju.

U 72. minutu smanjio je Radočaj.

Dvanaest minuta kasnije je Zvezda mogla da reši utakmicu. Endiaje je pokušao, a Vukmirović mu odbranio, kao i udarac Kataija iz odbitka. Do kraja nije bilo promene rezultata. Zvezda je smanjila prednost u odnosu na Partizan koji igra sutra.

Zvezda već u sredu igra odloženi meč sa TSC-om koji je treći na tabeli. IMT je na 12. poziciji.

IMT – Crvena zvezda 1:2 (0:2)

Kraso 23′, Olainka 26′ – Radočaj 72′

IMT: Vukmirović, Čirković, Vuković, Delević, Džinović, Golubović, Kodžić, Krstić, Luković, Lukić, Zuev

Crvena zvezda: Glazer, Dragović, Rodić, Nedeljković, Điga, Stamenić, Kanga, Lučić, Kraso, Olainka, Mijatović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE