VIKEND REZERVISAN ZA DERBIJE: Ovo su utakmice koje se moraju naći

Vikend tiket koji se mora prepisati!

Fudbalske top lige nam svakog vikenda donose vrhunske i uzbudljive mečeve, ali ovog vikenda čeka nas nešto zaista posebno!

Već večeras nas očekuje „El klasiko“, a ništa manje uzbudljivo neće biti ni u nedelju, jer će Mančester ovog puta „goreti“ – na redu je duel Sitija i Junajteda.

To je dovoljno razloga da otkažete sve planove koje ste možda imali i da ovaj vikend posvetite najvažijoj sporednoj stvari na svetu. A, za sve one koji nas poslušaju – stiže još jedna sjajna vest!

Sportska kladionica Meridian nagrađuje sve fudbalske fanatike do sada neviđenim bonusom dobrodošlice u iznosu od 4.000 DINARA i to potpuno besplatno! Sve što je potrebno jeste da se registrujet na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i verifikujete svoj nalog, a onda – na vaš račun stiže sjajan poklon!

Dobijate 3.000 dinara koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi na meridianbet.rs, a 1.000 dinara je rezervisano za novi tiket.

Iz tog razloga donosimo vam i tri utakmice koje se zaista moraju naći na vašem tiketu!

JUVENTUS – VERONA, kec 1.35

Subota 20:45

I ove sezone je vrlo uzbudljivo u Seriji A, ekipe na vrhu tabele su gotovo izjednačene, a jedna od njih jeste urpravo Juventus. „Stara dama“ je u mini-seriji od dve pobede, a prethodno je kiksnula samo protiv Atalante. Na drugoj strani, njihov večerašnji riva, tim Verone, ne zna za pobedu još od kraja avgusta, te je jasno da je Juve apsolutni favorit u ovom meču. Bukmejkeri Meridiana donose kvotu 1.35 na pobedu torinskog tima, dok je kvota na iznenađenje Verone 9.20.

I to nije sve – ono po čemu je ovaj duel još zanimljiv jeste i nekolicina srpskih fudbalera, pa ćemo tako gledati Dušana Vlahovića, Filipa Kostića i Darka Lazovića, pa možda upravo neko od njih bude strelac na ovom meču.

IGRAČ GOLOVA:

Dušan Vlahović 1+ kvota 2.27

Darko Lazović 1+ kvota 7.70

Filip Kostić 1+ kvota 5.00

BARSELONA – REAL MADRID, kec 2.60

Subota, 16:15

Trenutna razlika između dva španska giganta je svega jedan bod, a kako su i jedni i drugi u seriji dobrih rezultata, jasno je da nas na „Kamp Nou“ čeka pravi fudbalski spektakl. U poslednjih pet duela videli smo tri pobede Barselone i dve Real Madrida, pa je očekivano da su i sada šanse gotovo izjednačene. Bukmejkeri Meridiana donose kvotu 2.60 na trijumf Katalonaca, ali na pobedu „kraljevskog kluba“ je 2.65, tako da je sigurno da će biti jako uzbudljivo.

Ono što je takođe zanimljivo i što je podiglo veliku prašinu pre nego što je meč i počeo, jeste određivanje sudije za ovaj duel. U pitanju je Hil Mansano, koji je označen kao „neprijatelj“ Barse, a da li će on presuditi „el klasiko“? Kvota da će dosuditi penal je 2.90 – pa, možete razmisliti o tome da i ovu igru uvrstite na svoj tiket.

MANČESTER JUNAJTED – MANČESTER SITI, dvojka 1.70

Nedelja, 16:30

„Đavoli“ zaista nisu u zavidnoj situaciji, nalaze se tek na osmoj poziciji na tabeli Premijer lige i ovaj derbi praktično moraju da dobiju kako bi preokrenuli sezonu. Ono što ih može radovati jesu tri vezane pobede (računajući Premijer ligu i Ligu šampiona), ali ni „Građani“ nisu u lošoj formi. Kada se radi o međusobnim duelima, poslednji je dobio Siti, ali ove godine je i Junajted slavio u nacionalnom šampionatu. Bukmejkeri procenjuju da je Siti favorit u ovom duelu, kvota je 1.70, dok je kvota na trijumf Junajteda 4.90.

Priznajte, sve utakmice su vrlo primamljive i zaista – ne smete ih propustiti!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE