SERIJA A: Prva pobeda u sezoni, spektakularan povratak na Sardiniji!(VIDEO)

Fudbaleri Kaljarija pobedili su Frozinone sa 4:3 u susretu 10. kola Serije A. Domaćini su uspeli da stignu 0:3 uz dva gola u sudijskoj nadoknadi.

Gostujuća ekipa je od starta bila bolji rival. Uz posed lopte došlo je i vođstvo.

U 23. minutu za 1:0 pogodio je Matijas Sule. Potom je tim sa Sardinije imao penal za izjednačenje.

Promašio ga je Mankosu u 30. minutu. Potom je usledila kazna i 2:0 za goste. Mladi Sule je ponovo bio strelac u 37 minutu. To je bio rezultat prvog dela.

Posle pet minuta u drugom, bilo je 3:0 za gosta. Brećianini je bio strelac. Kaljari je uspeo da smanji na 3:1 u 72. minutu preko Oristanija.

Domaćini su učinili uzbudljivim poslednjih 15. minuta meča. Na 2:3 smajio je Makumbu. Frozinone je mogao da reši sve, ali su golovi Čedire i Burabije poništeni zbog ofsajda.

To je došlo na naplatu pošto je u nadoknadi na 3:3 poravnao Pavoleti. Potom je postigao i gol za apsolutni preokret, koji je priznat nakon gledanja VAR snimka. To je prvi ovosezonski trijumf Kaljarija nakon 9 utakmica. Pomerili su se sa dna tabele a Frozinone ostao u sredini.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE