Ten Hag nakon poraza: Ova situacija je promenila utakmicu

Fudbaleri Mančester junajteda izgubili su na svom terenu od Mančester sitija rezultatom 3:0.

Nakon meča svoje višenje izneo je trener Mančester junajteda Erik ten Hag. On smatra da je penal promenio utakmicu.

-Igrali smo veoma dobro u prvom poluvremenu, dobro smo se branili. Imali smo dobre periode igre, dobre šanse, ali nismo mogli da ih iskoristimo. Penal je promenio utakmicu, rekao je Erik ten Hag za BBC i dodao:

-Morali smo da u drugo poluvreme uđemo agresivno, želeli smo da budemo kompaktniji. Znali smo da će i oni da nas pritisnu, da će ići visoko i direktno.

Iskusni trener smatra da je prvo poluvreme bilo dobro.

Posle drugog gola. Došao je prerano i počeli smo da donosimo pogrešne odluke. Razgovarali smo o tome da ne opterećujemo golmane kada je to moguće. Mislim da je u prvom poluvremenu bilo onako kako smo želeli. U drugom, na 2:0, moraš da kreneš protiv njih i da ‘gubiš+ formaciji, a oni tako lako pronalaze čoveka viška. Moramo da budemo bolje organizovani“, rekao je Ten Hag i prokomentarisao izmene:

-Pokušali smo da budemo ofanzivniji, videli smo da to ide teško i pokušali smo da unesemo novu energiju, ali u tom momentu je već bilo nemoguće, 3:0, pet minuta do kraja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE