DERBI – RUNDA BROJ DVA: Može li Crvena zvezda Meridianbet do revanša?

DERBI – RUNDA BROJ DVA: Može li Crvena zvezda Meridianbet do revanša?

Novi večiti derbi – novi bonusi u Meridianu!

Ritam kao da je u pitanju finalna serija ABA lige, a ulog – skoro pa ništa manji. Po drugi put u samo četiri dana Partizan i Crvena zvezda Meridianbet odmeriće snagu, ovog puta u regionalnom takmičenju, a domaćini su ponovo crno-beli.

Iako su “večiti” odigrali tek četiri utakmice u ABA ligi do sada, eventualnim drugim porazom u pet mečeva (isti broj poraza zabeležili su kroz čitavu regularnu sezonu minule šampionske godine) imali bi veoma težak zadatak u napadu na prvo mesto pred doigravanje.

Najprostije – Zvezda i Partizan toliko su kvalitetniji od ostatka lige da porazi u mečevima van međusobnih duela u domenu čuda. Zbog toga u redovima crno-belih provejava imperativ pobede koji bi vratio brod na zacrtan kurs odbrane titule, ali ništa manja očekvanja nemaju ni na drugoj strani.

Jedno je sigurno – čeka nas pravi spektakl, a u to ime sportska kladionica Meridian rešila je da časti sve novoregistrovane igrače specijalnim BONUSOM DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA i to POTPUNO BESPLATNO!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete OVDE, verifikujete svoj nalog i odmah dobijate sjajan bonus.

A, kako ga možete iskoristitii?

Pa, uz NAJVEĆE KVOTE zaista nije teško sasstaviti dobitan tiket! Baš kao i u meču koji je odigran pre samo nekoliko dana, i večeras je Partizan favorit, pa je kvota na pobedu crno-belih 1.60, dok je kvota na trijumf Crvene zvezde 2.35.

Dakle, najbolji uslovi za online klađenje vas čekaju na meridianbet.rs – ne propustite novu košarkašku predstavu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE