FSS uplatio pomoć Partizanu od 2 miliona evra

Fudbalski savez Srbije donirao je Fudbalskom klubu Partizan 236.000.000 dinara, odnosno 2.000.000 evra za traženu pomoć.

Uz reakciju Vlade Republike Srbije, putem budžetskih rezervi, na račun FSS preneto je oko 2.000.000 evra, “radi obezbeđivanja finansijske pomoći potrebne za redovan rad Fudbalskog saveza Srbije”, stoji javno u Službenom glasniku.

Partizan je prethodne srede zahtevao od FSS finansijsku injekciju od dva miliona evra u pismu koje je potpisao Miloš Vazura, generalni direktor FK Partizan,a pretpostavlja se da je novac odobren od strane Vlade Srbije prosleđen upravo lideru prvenstva Srbije.

-Stoga Vam hitno upućujemo ovu molbu da nam pomognete dodelom novčane pomoći, kako bismo ispunili sve obaveze propisane finansijskim kriterijumima UEFA u monitoringu koji upravo prolazimo, a kako bismo i u narednoj sezoni učestvovali u takmičenju u organizaciji UEFA.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE