SVE SE TRESLO U NAPULJU: Žiru potpuno izgubio živce, za sve je “kriv” Jović

Okršaj zadnja dva prvaka Italije završio se bez pobednika. Milan je imao dva pogotka prednosti na jugu Italije, ali je morao prihvatiti samo bod protiv Napolija 2:2 u derbiju 10. kola Serije A.

‘Rosoneri’ su prvih 45 minuta na stadionu Diega Armanda Maradone odigrali kao iz snova na pogon fenomenalnog Oliviera Žirua. Francuski veteran je u razmaku od 10 minuta postigao gotovo identična dva pogotka glavom na centaršute s desne strane. I onda potpuno drugačija slika u nastavku.

Samo pet minuta bilo je potrebno Mateu Politanu da smanji zaostatak Napolija na 1:2, što je bio uvod u pravu dramu. Napoli je dominirao, Milan se branio, a onda ipak primio pogodak. Raspadori je izveo slobodnjak u golmanov ugao, bio je to snažan udarac, ali je Mike Maignan slabo reagovao 2:2. Bio je to okidač za trenera Milana Stefana Piolija da spremi dvostruku izmenu. U zadnjih 10-ak minuta na teren je poslao Luku Jovića i Noaha Okafora, a zamenio Rafaela Leaa i Žirua, koji su potpuno poludeli. Dok je Portugalac brzim hodom dolazio do klupe, jedva skrivajući nezadovoljstvo, Žiru je naprosto eksplodirao. Prvo nije mogao da veruje da je izašao, a onda je seo pored terena na hladnjak za vodu i rukama prekrio lice od besa. Do kraja susreta nije bilo uzbuđenja i završilo se bez pobednika.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: Indijana posle drame do vođstva u seriji (VIDEO)

Košarkaši Indijane došli su do vođstva u serijei protiv Milvokija, pošto su posle produžetka slavili 121:118. Gosti su uspeli da...

POVEZANE OBJAVE