Lazetić izneo očekivanja pred Zvezdu

U okviru Superlige, fudaleri TSC-a će gostovati Crvenoj zvezdi. Trener tima iz Bačke Topole Žarko Lazetić izjavio je na konferenciji za medije pred meč da njegovom timu neće biti lako, ali da na njega gleda kao izazov.

-Neće biti lako, ali privilegija je igrati na najvećem stadionu na kome Zvezda nije izgubila već 5-6 godina i na koji se ide jednom godišnje. Ovaj meč posmatram kao priliku i izazov. Pripremajući se za njega videli smo da Zvezda izlazi iz krize i napreduje, iako ne pobeđuje onako ubedljivo kako smo od njih navikli, istakao je Lazetić i dodao:

-Nismo presrećni zbog momenta u kome se utakmica igra i rado bi je pomerili, ali prilagođavamo se. Praktično smo imali jedan dan za pripremu meča koji se u idealnim uslovima sprema deset dana. Tako je kako je i pokušaćemo da sa što manje detalja opteretimo igrače i da im damo samo osnovne informacije i da budemo što više svoji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE