GLASINE SU SVE GLASNIJE: Zinedin Zidan želi na kormilo kluba gde je postao najbolji na svetu

Gotovo tri godine nakon što je po drugi put u karijeri napustio klupu Real Madrida, Zinedin Zidane pokazuje ozbiljnu nameru vratiti se trenerskom poslu.

Njemu bliski ljudi tvrde kako je odlučan u nameri vratiti se na posao sledećeg ljeta, a navodno je već odabrao svoj novi klub.

Radi se o Juventusu, klubu u kojem je kao igrač nastupao 1996. do 2001. godine, a sad bi voleo u Torinu napraviti nešto slično kao u Madridu, igračkoj slavi i rezultatima pridodati isto s trenerske strane.

Poznato je kako navijači ‘Bjankonera’ nisu najsrećniji s aktuelnim trenerom Maksom Alegrijem, i bili bi oduševljeni dolaskom popularnog Zi-Zua.

Kako pišu apeninski mediji, za očekivati je da će Juventus otpustiti Alegrija na kraju ove sezone ako izostane osvajanje trofeja u Seriji A ili Kupu Italije.

Mnogi veruju da je takav scenario poprilično realan, a kako bi se Zidan snašao u finansijski uzdrmanom Juventusu? To je tema koju bismo vrlo rado voleli analizirati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Filadelfija preživela, slavili u Njujorku nakon produžetaka

Košarkaši Filadelfije pobedili su prošle noći u gostima ekipu Njujorka posle produžetka sa 112:106 i tako smanjili na 3:2...

POVEZANE OBJAVE