Imaju pravo na ovu odluku: Zvezda ne pušta Glazera u Prištinu

Fudbalska reprezentacija Izreela će gostovati u Prištini reprezentaciji tzv. Kosova bez golmana Omrija Glazera. Poznato je da Izraelac igra za redve Crvene zvezde, a klub sa Marakane mu nije dopustio da nastupi u ovom susretu.

Naime, ova utakmica se igra van standardnih termina, pa su klubovi dobili dopis UEFA da nisu u obavezi da puštaju igrače za taj meč. Crvena zvezda je to iskoristila, pa je Glazeru spuštena rampa i rečeno mu je da je potreban Zvezdi na gostovanju u Pančevu.

Jasno je da postoje dva razloga zašto Glazer nema dozvolu da brani za reprezentaciju u Prištini i pored želje da bude u državnom timu za važan kvalifikacioni meč. Prvi je da bude u timu jer je pouzadnija opcija od Popovića i Vasiljevića, a drugi, važniji, što navijačka grupa Delije Sever ne želi da fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv tzv. Kosova.

Izraelski portal „One“ navodi da će sve biti jasno sledeće sedmice oko Glazerovog statusa za meč u Prištini i da golman želi da brani, ali već je skoro izvesno da neće dobiti dozvolu kluba i da ostaje u Srbiji da bi branio protiv Železničara u Pančevu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE