Još tri superligaša ispala iz Kupa Srbije

Nakon što je TSC izbačen iz Kupa Srbije, još tri superligaša eliminisana su u šesnaestini finala Kupa Srbije! Naime, takmičenje su završili subotički Spartak, lučanska Mladost i surdulički Radnik.

Dalje su prošli Partizan na Ubu (1:0), Voždovac ubedljivim trijumfom nad srpskoligašem Dinamom u Pančevu (5:0) i kragujevački Radnički na gostovanju BASK-u (4:2), dok su se Napredak u Užicu i Čukarički na Novom Beogradu spasili penalima.

Spartak su srušili golovima Strahinja Stojanović i Branko Đukić. Grafičar je napravio iznenađenje i pobedom od 2:0 prošao u osminu finala.

Vrščani su pobedili Lučance sa 3:1. Vodili su sa 2:0, gosti uspeli da smanje, ali domaćin je postigao još jedan gol. Koliko je „fenjeraš“ u Super ligi Srbije Radnik u lošoj formi, potvrdio je i poraz od Radničkog u Sremskoj Mitrovici.

Kragujevčani su gubili od BASK-a posle gola Šarića iz penala, ali i preokrenuli pogocima Miloša Vidovića, Aleksića i Đurića. Đokić je u 77. minutu smanjio na 2:3, a pobedu favorita overio Nigerijac Činediu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda pustila u prodaju karte za TSC

Fudbaleri Crveni zvezde će u četvrtak dočekati na svom terenu TSC u derbiju 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su obavestili...

POVEZANE OBJAVE