Obradović pred Baskoniju: Ivanović nas odlično poznaje

U okviru šestog kola Evrolige, košarkaši Partizana gostuju ekipi Baskonije. Crno-beli u četvrtak ujutru čarterom idu za Vitoriju gde ih čeka okršaj u petak protiv ekiše koja je baš pred ovaj duel vratila trenera Duška Ivanovića koji je pre svega desetak dana sedeo na klupi Crvene zvezde.

Trener crno-belih, Željko Obradović je izneo očekivanja pred ovaj susret.

Idemo u Vitoriju da igramo protiv tima koji ima određene probleme sa povredam, ali očekujemo reakciju zbog promene trenera koji nas odlično poznaje. Ipak, ono što je važno da idemo u Španiju sa velikom motivacijom posle dve sjajne utakmice protiv našeg velikog rivala. Nema dileme da će i oni pokazati veliki nivo motiva jer je svaka utakmica u Evroligi važna, kaže Željko Obradović.

Crno-beli su na najbolji mogući način izašli iz krize posle poraza od Mege prošle nedelje, a sada je glavni cilj nastaviti sa formom koja je viđena protiv Zvezde, posebno u ponedeljak.

Pričali smo sa igračima da moraju da nađu energiju i motivaciju jer se sve brzo zaboravlja i pobede i porazi jer već čeka novi protivnik“.

Konstatovali su novinari da je Partizan prošle sezone izgubio u Vitoriji posle neizvesne završnice i dodatnih pet minuta.

Igrali smo dobru tu utakmicu, ali smo ušli u produžetak kako smo ušli i izgubili. To je zaboravljena priča. Ovo je neka nova Baskonija, znamo kako igraju. Imaju novog trenera koji će probati da donese nešto novo, ali mnogo važnije od toga kako će oni izgledati je kako ćemo mi izgledati, dodao je Obradović.

Meč između Baskonije i Partizana igra se u petak od 20.30.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lepe vesti za Olimpijakos pred treću utakmicu sa Barselonom

Košarkaš Olimpijakosa Kostas Papanikolau će biti spreman za naredni meč koji njegova ekipa igra protiv Barselone u okviru Evrolige. -...

POVEZANE OBJAVE