UZAVREO FINIŠ NA MARAKANI: Zvezda nastavila da deli bodove! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa TSC-om 1:1 u zaostalom susretu 8. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su pre interesantnog finiša propustili mnoge prilike da postignu pogodak. Tako sada zaostaju šest bodova za prvoplasiranim Partizanom.

Crveno-beli su imali prvi pokušaj u 3. minutu, ali je Hvang šutirao pravo ka Simiću. Od starta su krenuli i sa visoko postavljenom odbranom.

TSC je imao šansu u 11. minutu, ali je Điga dobro reagovao zaustavivši kontra napad. Zvezdin štoper je u 17. minutu pogrešio, ali gosti iz Bačke Topole to nisu kaznili. Nijedna ekipa za 20 minuta nije imala konkretnu šansu.

Prvi žuti karton na meču, viđen je u 23. minutu. Ćalušić je faulirao Nedeljkovića. Topolčani su u 27. minutu propustili najbolju šansu. Glazer je odbranio, a potom igrači Zvezde otklonili opasnost nakon gužve u šesnaestercu.

Iz Zvezde je prvi upisan za žuti karton Mirko Ivanić.

Crveno beli su uzvratili sa najboljom šansom u 32. minutu: Bukari je izvukao kontru, ali je Lučić šutirao preko gola. Kasnije je VAR gledao da li je penal za domaćine u 35. minutu, ali nije ga sudija svirao. Bez pogodaka se otišlo na odmor. Domaćin je više šutirao i imao loptu u nogama.

Hvang je bio taj koji je prvi pokušao i u drugom delu. Zvezda je i tu nastavila sa pokušajima. U 60 minutu je najbolju priliku za TSC propustio Jovanović zakačivši loptu, a ona spoljni deo mreže. Bukari je pet minuta kasnije šutirao pravo u Simića. Golman TSC-a je Hvangu odbranio udarac u 76. minutu.

Nakon brojnih šansi, zvezda je povela u 84. minutu preko Aleksandra Kataija. Najbolje se snašao nakon gužve u protivničkom šesnaestercu.

Međutim, TSC je u nadoknadi izjednačio preko Ifeta Đakovca koji je postavio konačan rezultat.

Crvena zvezda-TSC 1:1 (0:0)

Katai 84′ – Đakovac 90+1

Crvena zvezda: Gazer, Điga, Dragović, Rodić, Nedeljković, Hvang, Stamenić, Lučić, Ivanić, Bukari, Olainka

TSC: Simić, Đorđević, Antonić, Čalušić, Vlalukin, Radin, Kuveljić, Stanić, Petrović, Jovanović, Ćirković

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nađ o izjavi nakon meča sa Vojvodinom: ” Napravio sam lapsus”

Fudbaleri Partizana u okviru Superlgie Srbije gosutuju u Kruševcu ekipi Napretka. Pre same najave utakmice, trener Partizana Albert Nađ...

POVEZANE OBJAVE