OGROMAN PREOKRET: Teodosić i Jago srušili Bajern i doneli veliku pobedu Zvezdi

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Bajern rezultatom 74:68.

Počelo je poenima Zvezde. Potom je i Bajern uzvratio nakon blokade nad Hangom. Utakmica je bila egal u prvim minutima. Ekipe su se brzo smenjivale u prednosti.

Bavarci su pri kraju perioda imali +4 (14:10). Do kraja 1/4 bilo je +7 za goste (19:12).

Zvezda sa 5:0 otvara drugi period igre. Propustili su dobre prilike da preokrenu a Bajern posle tri minuta dao koš sa slobodnih bacanja. Potom su pododili preko Bukera za +5 (22:17). To su nastavili da održavaju i kroz ovaj deo meča.

Uspeli su da stignu i na maksimalnih +8 (27:19) Zvezda se konsolidovala i prišla na -3. Nemci su odbili potom taj nalet beogradskog tima. Uz dve vezane trojke, otišli su na 35:26.

Zvezda je onda uzvratila serijom 7:0 i smanjila na 35:33 trojkom Hange. Tim se skorom otišlo na poluvreme.

Prvi minut drugog dela je protekao bez poena.Potom je pogrešio Nejpir a Bolmaro pogodio trojku za 38:33. Edvards i Buker su seriju proširili na 8:0 i doveli Bajern na +10 a Zvezda dva minuta nije dala koš. Prvi je to uradio Bolomboj sa bacanja.

Bajern je ovde stigao i do dvocifrenog viška. Odličnom rolom Jaga Dos Santosa se Zvezda spustila na -5 (56:51) a kasnije i -3 (56:53) posle koša Davidovca. Bonga potom odbija nalet trojkom.

Uspela je Zvezda u četvrtoj deonici da prokrene stvari u svoju korist, vodila je 65:62. Prava drama se odigrala u završnici, Teodosić je pogodio trojku za plus četiri. Ipak Bajern je uspeo da izjednači na 68:68. Jago je pogodio trojku za Zvezdu i doneo joj veliku pobedu, a rezultat je bio 74:68

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON SUKOBA SA VLAHOVIĆEM: Aleri dobija otkaz, poznat novi trener Juventusa!

Nakon što je Dušan Vlahović izrevoltiran izmenom napravio scenu na meču protiv Milana, o tome čitajte OVDE, Juventus je...

POVEZANE OBJAVE