“Svesni smo da smo u krizi, razgovor sa navijačima će sigurno doprineti da što pre izađemo iz nje”

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su juče sa TSC-om u odloženom meču 8. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli su sada na šest bodova zaostatka za liderom Partizanom. U Ligi šampiona imaju samo bod iz tri susreta.

Navijači su bili nezadovoljni posle partije sa Topolčanima i obavili razgovor sa igračima i trenerom. Nakon ovog boda, oglasio se kapiten Aleksandar Dragović u izjavi dostavljenoj medijima:

Ružno je ovo što pojedini mediji danas objavljuju vezano za razgovor igrača i navijača. Tu priču guraju ljudi koji ne žele dobro Crvenoj zvezdi. Nije bilo nikakvih neprijatnih tonova, a kamoli nečeg više. Osećamo neizmernu ljubav i emociju koju naši navijači imaju prema klubu i takođe ogromnu podršku od njih. Istina je da smo imali sastanak ispred zgrade sinoć posle utakmice, ali je to bio iskren i konstruktivan razgovor. To su sasvim normalni razgovori koji se dešavaju između igrača i naroda koji voli Crvenu zvezdu. Shvatamo koliko ih boli svaki neuspeh i kiks, naročito kad se to odrazi na plasman na tabeli. Normalno smo razgovarali i jedni drugima rekli šta imamo. Uvereni smo da imamo kvalitet i snagu da izađemo iz ove rezultatske krize. Navijači su uz nas svaki meč, svih 90 minuta. Tako je bilo i protiv TSC-a, navijali su do poslednjeg trenutka i verovali u nas. Želimo da im vratimo odnosom i igrom na terenu. Svesni smo da smo u krizi i taj razgovor sa njima će sigurno doprineti da što pre i lakše izađemo iz nje. Rekli su nam sve što im je na duši i koliko im je ovo teško palo. Opravdaćemo njihov odnos prema nama, kao i svih zvezdaša, koji i dalje veruju u ovaj tim, ali i kluba koji nam je dao veliku podršku. Verujem da će već protiv Radnika tribine biti solidno popunjene i da će se videti napredak u našoj igri i naravno rezultatu. Mogu samo da svima poručim da će Crvena zvezda biti šampion i ove sezone, po sedmi put uzastopno!, rekao je on.

Zvezdu čekaju dva meča na domaćem terenu. Prvo Radnik u subotu od 18 časova pa Lajpcig u utorak od 21 sat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRE POLUFINALA SA BORUSIJOM: Potpisan petogodišnji ugovor u Parizu!

Fudbaleri PSŽ-a izvesno će osvojiti titulu u šampionatu Francuske. Očekuje ih i dvomeč polufinala Lige šampiona protiv Borusije Dortmund. Da se...

POVEZANE OBJAVE