Bahar otkrio status Krasoa i Kataija

Izraelski stručnjak i trener Crvene zvezde Barak Bahar se dotakao stanja pojedinih igrača u redovima crveno-belih.

Pitanje nad pitanjima za Izraelca bilo je da objasni zbog čega Zvezda igra ispod očekivanja, na šta je odgovorio pokazivajući statističke parametre smatrajući da su njegovi izabranici morali više da izvuku, pre svega, iz meča sa TSC-om, u čiji koš je ubrajao još one tesne pobede nad Javorom i IMT-om.

– Kraso je dobro igrao protiv IMT-a i postigao gol, ali imamo utakmice na tri dana, moramo da rotiramo i biramo 11 igrača koji treba da počnu. Svaka utakmica je svoja priča, drugačiji su protivnici. Nemamo nezadovoljne fudbalere minutažom. Dešava se da neko ne bude u protokolu, a već u sledećem meču igra, jer je pravi za tu utakmicu.

– Katai je bio dugo povređen, ali se polako vraća, što se vidi i na treninzima. No, još uvek nije u najboljoj formi. Imao je šanse protiv IMT-a, ali bez sreće. Protiv TSC-a je postigao gol i trebao je da bude pobednički, ali šta je tu je.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED PROSLAVU PROTIV ČUKARIČKOG: Deset trofeja, Zvezda se oprostila i od trećeg igrača

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ovog popodneva Čukarički na kraju prvenstvene sezone. Crveno-beli su osvojili duplu krunu. Proslaviće je pre, tokom...

POVEZANE OBJAVE