Delije izdale novo saopštenje: ” Sada je na nama da im damo najveću podršku”

Navijači Crvene zvezde oglasili su se posle utakmice u Areni i pobedu crveno-belih protiv Bajerna.

Navijači su se oglasili i imali su osvrt na ambijent u Areni, ali su se dotakli i fudbala. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

– Juče smo videli dobru reakciju zvezdaša, pored serije poraza, Arena je bila puna. Pomogli smo ekipi da konačno pobedi u jednoj neizvesnoj završnici. Sada je na redu fudbal i Radnik. Igračima smo rekli šta imamo, rekli smo šta se od njih očekuje i traži. Sada je na nama da im damo najveću moguću podršku i da se oni konačno vrate na pravi put i zaigraju onako kako dolikuje.

– U ovoj seriji titula imali smo samo jednu sezonu gde smo otišli na pauzu sa minus pet. Tu smo bili na visini zadatka i mi i ekipa i uspeli smo da preokrenemo situaciju i osvojimo titulu. Sve ostale sezone su bile laganije, ubedljivije i mnogi su kukali da nije zanimljivo gledati takvu dominaciju. Sada je na nama da budemo prvi, da se mi izdignemo i ponovo, još bolje, prepoznamo momenat da pružimo podršku ekipi i zajedno pokrenemo seriju dobrih rezultata. Svakako tu smo da podržimo dokle god ima smisla ali i da ne dozvolimo da stvari dalje idu nizbrdo. Nema izgovora za subotu! Cilj je da budemo tu kao podrška u velikom broju! Da se svi iskreno borimo za bolju igru i rezultate!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE