Klop prokomentarisao Bajčetića: Trenutno ne mogu da računam na njega

Stefana Bajčetića je povreda udaljila od terena, a trener Liverpula Jirgen Klop je govorio o njegovoj trenutnoj situaciji u klubu.

On je ove godine upisao samo dve utakmice u dres Liverpula LASK (11 minuta) u Ligi Evrope i Lester u Liga kupu (61. minut).

-Sa Stefanom imamo jednu od onih situacija… Ajde da kažem to ovako – njegov kvalitet, potencijal i talenat su neverovatni, to su svi videli. Sjajan igrač! Ali, nije još bio spreman. On je još u godinama kada raste, imamo neke igrače jače konstitucije i druge kojima je potrebno dodatno vreme. I to je u redu. Sa ovim drugima ćemo morati da usporimo i sačekamo da sve bude na svom mestu. Kada se to dogodi, kada Stefan ponovo bude mogao da igra, Liverpul će imati odličnog igrača na raspolaganju, objasnio je Klop.

Klop je veoma oprezan kada je u pitanju povratak na teren.

-Moraćemo da sačekamo. Tu je, trenira po svom programu, a kada će se vratiti, to još ne mogu da vam kažem. Znamo koliko je dobar i moramo da mu pomognemo da osposobi telo da to i pokaže. Ne jednom, nego tri puta nedeljno. Zato polako, stići ćemo dotle. Trenutno ne mogu da računam na njega i to je tako, rekao je Klop.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE