ABA LIGA: Marej sada tragičar, nema više neporaženih!

Košarkaši Cibone upisali su prvu pobedu u ABA ligi ove sezone. Slavili su u napetom finišu protiv Mornara 73:72 u susretu ekipa sa začelja tabele

Na isteku prve četvrtine, Mornar je imao +2.

Barani su kroz drugi period stigli do nešto veće prednosti. Imali su na poluvremenu +6 (39:33) Već se tada istakao Gavrilović sa 16 poena. Niko od Ciboninih igrača nije bio dvocifren posle 20 minuta igre.

Zagrepčani bolje otvaraju drugi deo i stižu do +6 tokom treće deonice. U poslednjoj je utakmica postala egal i u poslednja dva minuta. U poslednjem minutu je Cibona ušla sa 72:71. Stajn je imao priliku da im donese pobedu, ali je promašio dva šuta.

Na sreću ofanzivni skok nakon drugog uhvatio je Tomislav Buljan i potom bio polovičan sa bacanja. Marej je promašio na drugoj strani oba kojima je mogao da donese produžetak.

Najbolji kod pobednika bio je upravo Buljan sa 19 poena. Aranitović je dodao 12 koševa. U timu Mornara Gavrilović je imao 18 koševa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZ NESTVARAN DABL DABL JOKIĆA: Marej u drami odveo Denver na Minesotu! (VIDEO)

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale zapadne konferencije NBA lige. Sinoć su u veoma napetoj utakmici pobedili LA Lejkerse...

POVEZANE OBJAVE