Borjan nema dilemu: Voleo bih na leto da se vratim!

Meč Crvene zvezde protiv Radnika protiv terena je pratio bivši golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan.

Junak mnogih velikih evropskih pobeda je sada na pozajmici u Slovanu, ali ne krije da prati i dalje sve utakmice Zvezde.

Pratim utakmice, naravno. Ima dosta novih igrača, treba to da se uklopi, novi je stručni štab. Ima i uspona i padova, ali to je normalno. Zvezda je veliki klub i mora da melje svaku utakmicu, svaki ovaj igrač koji je došao mora da zna šta je Zvezda. Mi smo to znali i trudili smo se i kada je loše. Danas je to dobro izgledalo, dali su tri gola, a biće još bolje, samo momci treba da veruju i biće to dobro, rekao je Borjan.

Zvezda ne beleži rezultate koje svi žele.

Zvezda uvek mora da ide na pobedu, velika su očekivanja od svih, pogotovo ove godine, igra se Liga šampiona, došli su novi, skupi igrači, napravljeni su veliki potezi u prelaznom roku. Nemam ja šta da popravljam atmosferu, oni moraju da znaju za koliko veliki klub igraju. Sve je na njima.

O nasledniku Glazeru ima samo reči hvale.

Glazer je neverovatan golman, ima odličan refleks. Vidi se da je dobar golman, samo treba da nastavi dalje, stvarno brani dobro pogotovo u Ligi šampiona, kiks se svakome dešava, i meni se dešavao. On samo treba da nastavi dalje, zna gde je došao i samo neka nastavi da brani dobro. Da dođemo do te prve pobede u Ligi šampiona.

Upitan je Borjan i da li bi voleo da se na leto vrati u Crvenu zvezdu.

-Naravno da bih, to je glupo pitanje. Ova energija je neopisiva, uvek postoji želja. Bože zdravlja jednog dana vratiću se. Imam ugovor sa Slovanom do juna, posle još dve godine sa Zvezdom tako da videćemo šta će da bude, istakao je Borjan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE