ČOVIĆ SA TELEVIZIJE: Grbović zna da su Zvezdi hteli da stave duplu cenu nego Partizanu

Nakon tri vezana evroligaška poraza, košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pobedili su Bajern.

U elitnom takmičenju je prvi trijumf na klupi crveno-belih upisao i novi trener Janis Sferopulos. O tim promenama i drugim temama, komentarisao je predsednik kluba Nebojša Čović.

On je gostovao u jutarnjem programu TV Prva.

Nismo zadovoljni jer smo upali u neku čudnu krizu koja je počela sa Žalgirisom koji smo dobili, a onda smo sami sebe pobedili. To se nastavilo sa Virtusom koji se nudio, a onda se nastavilo sa Partizanom. Prvi derbi smo imali dva poraza jer smo porazili Partizan, a onda smo i sami sebe pobedili. A onda smo ušli i u drugi poraz. Izgubili smo dve utakmice sa Partizanom, pa šta? Je l’ i dalje sija sunce, pada kiša, vreme, sve? To što smo mi navikli da budemo tako ostrašćeni, to ne valja. Znate, nama navijači trebaju kada je loše, ne trebaju nam kada pobeđujemo po 15 razlike, pa super. Kada igramo loše onda nam ne treba zviždanje. Ali što se tiče toga neka i zvižde. Neka svako radi svoj posao, ali ja mislim da im to nije posao da vređaju svoje igrače, svog trenera i klub,rekao je on.

On se osvrnuo i na pitanje spora sa Arenom oko održavanja treninga.

Mi sad imamo dodatni problem, uskoro nećemo imati uslove za normalno održavanje treninga, iako smo se sve dogovorili. Dogovorili smo se da mi koristimo 50 odsto i Partizan 50 odsto veliku salu Arene i to nije sporno. Ali moramo da koristimo i malu salu za treninge, a mi nismo ušli u malu salu. Tu su priče da Partizan ima neki ugovor, ali Partizanu je taj ugovor raskinut 5. maja ove godine. Na bazi toga smo celo leto se dogovarali. Isto smo se 2018. dogovarali ja, Grbović i predsednik Partizana da oni ulaze, a da mi kad uđemo, uđemo. Oni su sada kao izmislili to kroz prodaju karata, a mi smo to prvi pričali kada smo rekli da za svaku utakmicu uzimamo 100.000 evra za svaku utakmicu.Oni (Partizan) nemaju ugovor, raskinut je. Raskinut je ugovor zbog upozorenja o dugovanjima, ali kakav je problem da Crvena zvezda i Partizan dele „Arenu“ kao što su delili i „Pionir“. Treba obezbediti normalne uslove Zvezdi po istim cenama, Gospodin Grbović zna da su Zvezdi hteli da stave skoro duplu cenu nego Partizanu. Kad sam ja to saznao i seo sa gospodinom Grbovićem, to smo otklonili. Zvezda mora da uđe u malu salu Arene, zaključio je Čović.

Zvezda u nedelju dočekuje Budućnost u ABA ligi. Potom gostuje Barseloni u 7. rundi Evrolige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SLABA IGRA JUVENTUSA: Alegri ponovo pecnuo Vlahovića

Fudbaleri Juventusa vezali su i četvrti meč bez pobede u Seriji A. Ovog puta remizirali su sa Romom, a rezultat je...

POVEZANE OBJAVE