Crvena zvezda slavila protiv Radnika, nije prošlo bez strepnje (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde su uspeli da dođu do pobede u Superligi Srbije, pošto su savladali poslednjeplasirani Radnik 3:1. Crvena zvezda je dominirala na terenu, ali je ponovo pokazala slabosti koje joj prave probleme od početka sezone.

Od samog starta crveno-beli su započeli napadački meč sa željom da što pre postignu gol.

Radnik je gotovo sve igrače koncentrisao u kaznenom prostoru. Zvezda je uspela da napravi nekoliko dobrih prilika, a najbolje je bila za Mijatovića koji je šutirao visoko preko gola iz izgledne pozicije sa oko 10 metara od gola.

Ipak, ono što nije uspe tad, jeste nekoliko minuta kasnije kada je mladi Zvezdin napadač odlično reagovao na asistenciju Ivanića i doveo domaćina u vođstvo.

Do kraja poluvremena nije bilo velikih uzbuđenja i sa minimalnim vođstvom aktuelnih šampiona Srbije se otišlo na veliki odmor.

U drugom poluvremenu bahar je napravio izmenei izašli su Mitrović i Endiaje, a ušli su Rodić i Olajinka. Posle nešto manje od 10 minuta igre Zvezda je došla do drugog gola. Posle jednog prekida, lopta se odbila do Kangve koji je odlično centrirao, a Spajić je skrenuo loptu u gol za 2:0.

U nastavku je Radnik nešto hrabrije krenuo napred, ali bez većih šansi pred golom Glazera.

Da je Bukari bi manje sebičan, Zvezda je mogla do trećeg gola. Reprezentativac Gane je sjajno prošao po desnoj strani i odlučio da šutira iz mrtvog ugla, iako je Nedeljković bio sam na pet metara od gola.

kao kazna je usledio gol gostiju, i to kakav. Tomašević je sa oko 30 metara opalio po golu Glazera, koji nije uspeo ništa da uradi i Radnik je smanjio na 2:1, na 20 minuta pre kraja.

Nije radnik uspevao da napravi nešto više u nastavku, Crvena zvezda je čuvala loptu i napadala i stvorila jednu kolosalnu priliku. Lučić je probio po levoj strani, uposlio Bukarija u sredini koji je imao prazan gol ispred sebe, ali je promašio celu loptu.

Samo par minuta kasnije, Lučić je opet probio po levoj strani i oboren je u kaznenom prostoru,a glavni sudija nije razmišljao i pokazao je na penal.

Odgovornost je preuzeo Gelor Kanga. Golam ngostiju je odbranio penal, ali je lopta dobila neverovatan felš i završila u kontra strani gola za 3:1, što je bio i konačan rezultat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE